Close

Title


Συνδεθείτε στο Vetmenow με το Username που καταχωρίσατε κατά την εγγραφή σας και το password που λάβατε στο email σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εντάξει
Close

Σύνδεση


Συνδεθείτε στο Vetmenow με το Username που καταχωρίσατε κατά την εγγραφή σας και το password που λάβατε στο email σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

 • Username:
 • Κωδικός:

Νέος χρήστης;


Αν είστε Νέος Χρήστης, αποκτήστε ένα δωρεάν λογαριασμό στο Vetmenow.

Δωρεάν εγγραφή Κτηνιάτρου
Δωρεάν εγγραφή Κηδεμόνα
Close

Δημιουργία λογαριασμού κτηνιάτρου


Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και το username που επιθυμείτε για το λογαριασμό σας και πατήστε "Εγγραφή" για να σας αποσταλεί ο κωδικός πρόσβασης.

 • Email:
 • Username:
 •  
 • Αν έχετε κωδικό κεντρικού καταστήματος παρακαλώ συμπληρώστε τον παρακάτω.
 • Κωδικός:
 •  
Close

Ξέχασα τον κωδικό μου


"Στο πεδίο "Κωδικός επανάκτησης" συμπληρώστε τον 16-ψήφιο κωδικό που σας δόθηκε την πρώτη φορά που συνδεθήκατε στο Vetmenow"

 • Username:
 • Κωδικός επανάκτησης:
 • Νέος κωδικός:
Close

Δημιουργία λογαριασμού κηδεμόνα


Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και το username που επιθυμείτε για το λογαριασμό σας και πατήστε "Εγγραφή" για να σας αποσταλεί ο κωδικός πρόσβασης.

 • Email:
 • Username:
 •  

Ο σκοπός μας


To Vetmenow είναι ο πρώτος αμιγώς κτηνιατρικός κατάλογος στην Ελλάδα.

Στόχος του είναι η ύπαρξη ενός χώρου από όπου όλοι οι κτηνίατροι θα μπορούν να γνωστοποιούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στο ευρή κοινό χωρίς καμία χρέωση ή άλλου είδους δέσμευση. Από τον ίδιο χώρο θα μπορούν να ενημερώνουν το κοινό για θέματα υγείας των ζώων καθώς και για θέματα δημόσιας υγείας.

Είναι σχεδιασμένο από κτηνιάτρους για κτηνιάτρους και ξεκίνησε ως ένα hobby ανταποκρινόμενο στην ανάγκη των κτηνιάτρων για αξιοκρατική προβολή και την ηλεκτρονική καταχώριση και δικτύωση με τους πελάτες τους.

 • Εάν και εσείς πιστεύετε πως τα ποσά που χρεώνουν οι ηλεκτρονικοί και έντυποι επαγγελματικοί κατάλογοι είναι δυσθεώρητα για την εποχή μας.
 • Εάν δε σας αρέσει πως κάποιος που πληρώνει περισσότερο εμφανίζεται στον κατάλογο πριν από εσάς και με μεγαλύτερη καταχώριση από εσάς, ακόμη και αν δεν υπάρχει διαφορά στην παρεχόμενη υπηρεσία.
 • Εάν σας είπαν πως για να σας βάλουν στον κατάλογό τους πρέπει να κάνετε έκπτωση στους πελάτες σας (δηλαδή να μην αμειφθείτε καθόλου για τις υπηρεσίες σας, δεδομένων των ήδη χαμηλών τιμών λόγω εποχής) την οποία αυτοί θα καρπωθούν με τη μορφή συνδρομής.
 • Εάν σας είπαν πως είναι τόσο δυνατοί που σύντομα 300.000 ιδιοκτήτες ζώων θα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους και δε σας συμφέρει να είστε εκτός του καταλόγου τους γιατί αλλιώς δε θα σας ξέρει κανείς (παθαίνω ταχυκαρδία και μόνο που τα σκέφτομαι για να τα γράψω).
 • Εάν χτυπάει το τηλέφωνό σας και είναι η μητέρα της Miny και για να φανείτε ευγενικός αλλά και συνάμα για να της δείξετε πως θυμάστε ποια είναι τη ρωτάτε: «Τι κάνει η Miny;». Για να σας απαντήσει: «Της κάνατε ευθανασία πέρσι τέτοια εποχή. Σας παίρνω για ένα γατάκι που πήρα εφέτος».
 • Τότε καταλαβαίνετε πως ξεκίνησε το hobby.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς – ο χρόνος θα δείξει) το hobby πήρε τη μορφή σοβαρής ενασχόλησης όταν αντιληφθήκαμε το μέγεθος της ευθύνης που συνεπάγεται μία εφαρμογή που όχι μόνο προβάλλει επαγγελματίες αλλά ταυτόχρονα διατηρεί το πελατολόγιό τους και το ιστορικό των ασθενών τους.

Η ασφάλεια μίας τέτοιας εφαρμογής αλλά και η ταχύτητα με την οποία λειτουργεί εξαρτάται από αυτούς που ονομάζουμε developers. Ο χρόνος τους είναι τόσο πολύτιμος που αν καταφέρεις να τους βρεις στο τηλέφωνο πρέπει να θυμηθείς να τους τα πεις όλα γιατί δε θα τους ξαναβρείς για ένα μήνα. Αν ξεχάσεις να τους πεις κάτι, στο τέλος του μήνα σου λένε: «τώρα που μου το λες θέλω άλλο ένα μήνα για να το ξαναφτιάξω».

Η νομική κάλυψη ενός τέτοιου εγχειρήματος εξαρτάται από δικηγόρους. Συνήθως, καταλήγουν στο: «όπως και να το κάνετε μπορεί να προκύψουν θέματα αλλά αν κινηθούν εναντίον μας, θα τους κερδίσουμε!».

Τέλος, η ευκολία χρήσης μίας τέτοιας εφαρμογής και η αισθητική του περιβάλλοντός της εξαρτάται από αυτούς που λέγονται αρχιτέκτονες πληροφορίας. Χωρίς αυτούς, δεν μπορείς να βρεις που έβαλε ο developer ούτε το κουμπί για το login.

Για τους γραφίστες δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν. Χωρίς αυτούς το website μοιάζει σαν έπιπλο της γιαγιάς ξεθωριασμένο και τόσο κουρασμένο που δεν θέλει να χρησιμοποιηθεί από κανέναν.

Λογιστές; Ποιος θέλει να μιλάει για αυτούς; Είναι άνθρωποι με ξεχωριστές ικανότητες όμως. Ξέρουν απ’έξω και τις 3.124 παραγράφους του φορολογικού μας συστήματος και σε περίπτωση που ξεχάσεις να δηλώσεις στα έξοδά σου τους συνδετήρες που αγόρασες χωρίς να πάρεις την απόδειξη θα σε γλυτώσουν από το πρόστιμο των 1.815,3 ευρώ που επιβάλλει το άρθρο 2.112, παράγραφος 132, εδάφιο 8.

Και έτσι το hobby έγινε εταιρεία και ονομάστηκε Treatit αφού σκοπός του ήταν η  προβολή των υπηρεσιών υγείας.

Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού καταλόγου είχε αρχικά σχεδιαστεί ώστε να παρέχεται με μία ελάχιστη χρέωση για τη συντήρησή του. Παρόλα αυτά, θελήσαμε ο κατάλογος αυτός να είναι μία απάντηση όσων κτηνιάτρων νιώθουν την ανάγκη να προβληθούν αξιοκρατικά σε τρίτους που προσφέρονται να μεσολαβήσουν με τρόπους που πολλές φορές υποβαθμίζουν το επάγγελμα και παραπληροφορούν το κοινό. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε έσοδα για τη συντήρηση του καταλόγου είτε από την εφαρμογή Treatit ή από διαφημίσεις.

Το Vetmenow όμως είναι μόνο η αρχή. Στο περιβάλλον του λογαριασμού του, κάθε κτηνιατρείο θα μπορεί σύντομα να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Treatit. Με την εφαρμογή αυτή θα μπορείτε να διαχειρίζεστε online τα περιστατικά του ιατρείου σας και να μοιράζεστε τα ραντεβού σας και τις καταχωρίσεις ιστορικού των ζώων σας με τους πελάτες σας. Θα μπορείτε επίσης να συνταγογραφείτε από μία λίστα 80 φαρμακευτικών ουσιών, να έχετε εικόνα από το ιατρείο σας όπου και αν βρίσκεστε και πολλά άλλα. Όλες οι πληροφορίες είναι κρυπτογραφημένες και αόρατες από εμάς. Δείτε εδώ περισσότερα.

Σκοπός μας είναι η ύπαρξη ενός χώρου όπου όλοι οι κτηνίατροι θα μπορούν χωρίς καμία χρέωση να προβάλλουν τις υπηρεσίες του ιατρείου τους αλλά και μέσα από τον οποίον θα τους δίνονται δυνατότητες επαγγελματικής δικτύωσης με τους πελάτες τους γνωρίζοντας πως τόσο τα δεδομένα των ιατρείων τους όσο και των πελατών τους είναι καλά κρυμμένα από τα μάτια τρίτων. Στον ίδιο χώρο θα παρέχεται έγκυρη ενημέρωση του κοινού για επιστημονικά θέματα του κλάδου καταπολεμώντας έτσι παραπληροφόρηση που πολλοί μη ειδικοί παρέχουν μέσω του διαδικτύου. Η πληροφόρηση αυτή θα έχει τη μορφή άρθρων τα οποία μπορούν να γράφουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο.

Η ασφάλεια των δεδομένων των κτηνιάτρων και των πελατών τους αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητα της εταιρείας και για αυτό το λόγο έχουμε σχεδιάσει ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημα εφαρμογών που λειτουργεί στο παρασκήνιο. To πελατολόγιό σας καθώς και τις καταχωρίσεις υγείας των ζώων σας κανείς τεχνικός ή άλλο μέλος της εταιρείας δεν μπορεί να τα διαβάσει αφού αυτά είναι κρυπτογραφημένα. Αποκρυπτογραφούνται μόνο από τον κτηνίατρο με τον κωδικό πρόσβασής του κάθε φορά που αυτός κάνει login. Για αυτό, ο κωδικός εισόδου στο σύστημα είναι πολύ σημαντικός. Αν για κάποιον λόγο ξεχάσετε τον κωδικό, θα πρέπει να απαντήσετε στις ερωτήσεις ασφαλείας τις οποίες δημιουργήσατε κατά την εγγραφή σας. Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις είναι επίσης κρυπτογραφημένες και κανένα μέλος της εταιρείας δεν μπορεί να τις δει και άρα να τις γνωρίζει. Άρα μόνο ο χρήστης μπορεί να βγάλει για λογαριασμό του δεύτερο κωδικό εάν ξεχάσει τον πρώτο. Σε περίπτωση που δε θυμάστε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφαλείας, δυστυχώς θα χάσετε κάθε πρόσβαση στο σύστημα αφού εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε για λογαριασμό σας άλλον κωδικό. Αν μπορούσαμε, τότε οι τεχνικοί της εταιρείας ή κάθε τρίτος στα χέρια του οποίου ενδεχομένως να έπεφτε η βάση δεδομένων θα είχαν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Μαζί με την πρόσβασή σας θα χαθούν και όλα τα δεδομένα που είχατε καταχωρίσει στο σύστημα αφού αυτά είναι κρυπτογραφημένα και αποκρυπτογραφούνται μόνο με τον κωδικό σας.

Γιατί φτιάξαμε το σύστημα ώστε η βάση δεδομένων να είναι κρυπτογραφημένη;

Για να προστατευτούμε από τους hackers αλλά και γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους. Ούτε εγώ θα χρησιμοποιούσα μία εφαρμογή η οποία θα ήταν ανοικτή σε ενδεχόμενους ανταγωνιστές μου όπως επίσης δε θα ανέβαζα τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μου σε βάσεις από όπου μπορούν εύκολα να διαρρεύσουν. Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων έγκειται σε νόμους στους οποίους ο κτηνίατρος είναι υπόλογος και επειδή και εγώ είμαι κτηνίατρος δε θα εμπιστευόμουν ποτέ μία ανοιχτή εφαρμογή. Επίσης δε θα ήθελα ποτέ κανείς να γνωρίζει πως χειρίζομαι τα περιστατικά μου γιατί έχω τόσες διεγχειρητικές και μετεγχειρητικές επιπλοκές που κανείς ποτέ δε θα μου παρέπεμπε δικό του περιστατικό.  Έχουμε μελετήσει τις ευρωπαϊκές οδηγίες, οι οποίες έχουν ενσωματωθεί στη νομοθεσία της Ελλάδας και της Κύπρου, πολύ καλά και όλες η υπηρεσίες μας είναι εντός των πλαισίων που αυτές ορίζουν. Σχεδιάσαμε λοιπόν έτσι την εφαρμογή ώστε να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και εγώ χωρίς φόβο.

Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια, παρά το πολύπλοκο των εφαρμογών και των μεγάλων αναγκών συντήρησής τους, ο κατάλογος να προσφέρεται δωρεάν ενώ οι εφαρμογές διαχείρισης του κτηνιατρείου έναντι ενός ποσού μικρότερου από όσο κοστίζει, κατά μέσο όρο, μία συνηθισμένη ιατρική επίσκεψη. Έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε μόνο όσες εφαρμογές θεωρείτε πως χρειάζεστε, μειώνοντας έτσι το κόστος παροχής των υπηρεσιών.

Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών εφαρμογών σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κοινό με τρόπο που θα αναδείξει το κτηνιατρικό επάγγελμα και θα το προασπίσει από κάθε είδους μεσάζοντες.

 

Για την Treatit Limited

Ο επιστημονικός διευθυντής

Νικολάου Χρήστος, Κτηνίατρος

(Visited 1,715 times, 1 visits today)

comments powered by Disqus