Close

Title


Συνδεθείτε στο Vetmenow με το Username που καταχωρίσατε κατά την εγγραφή σας και το password που λάβατε στο email σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@vetmenow.org.

Εντάξει
Close

Σύνδεση


Συνδεθείτε στο Vetmenow με το Username που καταχωρίσατε κατά την εγγραφή σας και το password που λάβατε στο email σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@vetmenow.org.

 • Username:
 • Κωδικός:

Νέος χρήστης;


Αν είστε Νέος Χρήστης, αποκτήστε ένα δωρεάν λογαριασμό στο Vetmenow.

Δωρεάν εγγραφή Κτηνιάτρου
Δωρεάν εγγραφή Κηδεμόνα
Close

Δημιουργία λογαριασμού κτηνιάτρου


Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και το username που επιθυμείτε για το λογαριασμό σας και πατήστε "Εγγραφή" για να σας αποσταλεί ο κωδικός πρόσβασης.

 • Email:
 • Username:
 •  
Close

Ξέχασα τον κωδικό μου


"Στο πεδίο "Κωδικός επανάκτησης" συμπληρώστε τον 16-ψήφιο κωδικό που σας δόθηκε την πρώτη φορά που συνδεθήκατε στο Vetmenow"

 • Username:
 • Κωδικός επανάκτησης:
 • Νέος κωδικός:
Close

Δημιουργία λογαριασμού κηδεμόνα


Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και το username που επιθυμείτε για το λογαριασμό σας και πατήστε "Εγγραφή" για να σας αποσταλεί ο κωδικός πρόσβασης.

 • Email:
 • Username:
 •  

Όροι χρήσης


Όροι χρήσης από 10/7/2014 ως 8/3/2014

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το Vetmenow. Οι παρακάτω όροι καθορίζουν την πρόσβαση στις εφαρμογές μας και τη λειτουργία αυτών. Για αυτό, σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Με τη χρήση των εφαρμογών μας δεσμεύεστε σε αυτούς τους όρους. Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας για λογαριασμό κάποιου άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου, δεσμεύετε το φυσικό ή νομικό πρόσωπο σε αυτούς τους όρους με την προϋπόθεση πως έχετε την εξουσιοδότηση να το πράξετε.

H εταιρεία με επωνυμία Treatit Limited και διεύθυνση Ομήρου 10, Τ.Κ. 3095, Λεμεσός, Κύπρος και με φορολογική ταυτότητα T.I.C. 12318877J είναι ιδιοκτήτρια των παραπάνω εφαρμογών και από εδώ και στο εξής θα υποδηλώνεται με τον όρο «εμείς» ενώ με τον όρο «εσείς» θα υποδηλώνεστε εσείς, ως χρήστης των υπηρεσιών μας ή το φυσικό ή νομικό πρόσωπο για λογαριασμό του οποίου λειτουργείτε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας μόνο σε αρμονία με τους όρους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας μόνο εάν είστε σε θέση να συνάψετε συμφωνία μαζί μας.

Οι υπηρεσίες μας μπορεί να αλλάζουν με το χρόνο. Μπορούμε να σταματήσουμε, να διακόψουμε προσωρινά ή να μετατρέψουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Επίσης μπορούμε να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε τμήμα των υπηρεσιών μας σύμφωνα με την κρίση μας.

Τα δεδομένα σας και η μυστικότητά τους

Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, αποθηκεύετε στους διακομιστές μας προσωπικά σας δεδομένα τα οποία εσείς με δική σας ευθύνη δημοσιοποιείτε στον επαγγελματικό κατάλογο. Τα δεδομένα αυτά ως δημόσια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα δεδομένα που εισάγετε στις εφαρμογές μας καθώς και για την κοινοποίηση των δεδομένων σε άλλους χρήστες ή μη των εφαρμογών μας. Δε φέρουμε ευθύνη για τη χρήση των δεδομένων από τους χρήστες των εφαρμογών.

Δεν έχουμε την υποχρέωση να ελέγχουμε τα δεδομένα που εισάγετε στην εφαρμογή Vetmenow αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρούμε προσβλητικό προς το κοινό περιεχόμενο ή περιεχόμενο το οποίο σύμφωνα με την κρίση μας δε συνάδει με τα χρηστά ήθη.

Σε περίπτωση βλάβης, θα αποκατασταθούν  τα δεδομένα του τελευταίου backup που διενεργήθηκε από εμάς. Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να παρουσιαστούν στοιχεία του λογαριασμού σας τα οποία είχατε διαγράψει καθώς αυτά δε διαγράφονται αυτόματα από τα αντίγραφα ασφαλείας (βλ. πρόσβαση και ενημέρωση των προσωπικών σας δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου). Οι τεχνικές βλάβες μπορεί να οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα του data center (τις υπηρεσίες του οποίου υπενοικιάζουμε), του δικτύου του internet, σε κακόβουλες ενέργειες από τρίτους, σε προβλήματα των ίδιων μας των εφαρμογών κ.α. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας κατανοείτε πως αυτά τα προβλήματα είναι αναμενόμενα αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν.

Εγγυήσεις και δηλώσεις αποποίησης

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας ένα εμπορικά εύλογο επίπεδο δυνατοτήτων και προσοχής και ελπίζουμε πως θα απολαύσετε τη χρήση τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν μπορούμε να υποσχεθούμε σχετικά με τις Υπηρεσίες μας.

Σε περίπτωση τεχνικής βλάβης, η Treatit Ltd. δε δεσμεύεται για τη χρονική διάρκεια αποκατάστασής της αλλά θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι υπηρεσίες της να είναι άμεσα διαθέσιμες σε εσάς.

Εκτός εάν ορίζεται ρητά στους παρόντες όρους, ούτε η Treatit Ltd ούτε οι προμηθευτές ή οι διανομείς της δεσμεύονται σχετικά με τις υπηρεσίες. Για παράδειγμα, δεν δεσμευόμαστε σχετικά με το περιεχόμενο στις υπηρεσίες, τη λειτουργία των υπηρεσιών, την αξιοπιστία τους, τη διαθεσιμότητά τους ή τη δυνατότητα ικανοποίησης των αναγκών σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας «ως έχουν». Στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, αποκλείουμε όλες τις εγγυήσεις.

Ευθύνη για τις Υπηρεσίες μας

Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για τη μη ορθή διαχείριση των δεδομένων σας παρά μόνο αν αυτή έγινε από την ίδια την εταιρεία ή από τρίτους οι οποίοι λειτουργούσαν για λογαριασμό της. Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για ενδεχόμενη κακόβουλη επίθεση εναντίον των εφαρμογών της και για τη χρήση των δεδομένων από τρίτους που τα έλαβαν στην κατοχή τους χωρίς την έγκριση της.

Όταν επιτρέπεται από τη νομοθεσία, η Treatit Ltd, οι προμηθευτές και διανομείς της δεν ευθύνονται για απολεσθέντα κέρδη, έσοδα ή δεδομένα, οικονομικές απώλειες ή έμμεσες, ειδικές, αποθετικές, υποδειγματικές ή ποινικές ζημιές.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η Treatit Ltd, οι προμηθευτές και οι διανομείς της δεν ευθύνονται για τυχόν απώλεια ή ζημιά που δεν είναι ευλόγως προβλεπόμενη.

Δημοσιοποίηση επιστημονικών και άλλων άρθρων

Οι χρήστες των εφαρμογών είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούν δημόσια. Σας παρακαλούμε μην αναρτάτε άρθρα εάν δεν ανήκουν σε εσάς και δεν έχετε την έγκριση να το κάνετε από τον ιδιοκτήτη τους.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα άρθρα που οι χρήστες αναρτούν αλλά έχουμε το δικαίωμα να αφαιρούμε άρθρα τα οποία σύμφωνα με την κρίση μας είναι προσβλητικά ή τα οποία περιέχουν επιστημονικώς μη έγκυρα στοιχεία, όταν αυτά υποπέσουν στην αντίληψή μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρούμε άρθρα τα οποία σύμφωνα με την κρίση μας δεν έχουν σχέση με τα αντικείμενα των εφαρμογών μας ή δε συνάδουν με τα χρηστά ήθη. Αντικείμενα προσφερόμενα προς αρθρογραφία είναι η υγεία των ζώων και η δημόσια υγεία.

Δημοσιοποίηση Απαντήσεων σε Ερωτήσεις επισκεπτών ή άλλων χρηστών Μπορείτε να απαντάτε σε Ερωτήσεις που αναρτώνται στην ιστοσελίδα αλλά οι Απαντήσεις σας θα εγκρίνονται και άρα θα δημοσιοποιούνται από εμάς μόνο αν τηρούνται οι παρακάτω όροι:

 1. Θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει δημόσιο προφίλ κτηνιάτρου ή κτηνιατρείου στο Vetmenow. Στο προφίλ θα πρέπει να φαίνεται το Ονοματεπώνυμό σας καθώς στοιχεία επικοινωνίας όπως τηλέφωνο και email. Αν έχετε κάνει απλώς registration χωρίς να διαθέτετε δημόσιο προφίλ, οι Απαντήσεις σας δε θα γίνονται αποδεκτές. Αυτό γίνεται γιατί θα πρέπει να ελέγχουμε αν πραγματικά ο χρήστης που αναρτά μία Απάντηση είναι κτηνίατρος.
 2. Οι Απαντήσεις, σύμφωνα με την κρίση μας, συνάδουν με τα χρηστά ήθη.
 3. Οι Απαντήσεις σας δεν αναφέρονται προσωπικά σε τρίτα πρόσωπα εκτός από τον ερωτώντα και εσάς.
 4. Οι Απαντήσεις σας δεν εγείρουν προσωπικές διαφορές με τον ερωτώντα ή τρίτα πρόσωπα.
 5. Οι Απαντήσεις σας δεν προσβάλλουν τον ερωτώντα ή τρίτα πρόσωπα. Για αυτό το λόγο δεν επιτρέπεται η συγγραφή λέξεων με κεφαλαία γράμματα. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε γραφή με bold.
 6. Στις Απαντήσεις σας δε δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα τρίτων.
 7. Οι Απαντήσεις σας δεν φέρνουν σε δύσκολη θέση άλλους κτηνιάτρους οι οποίοι χειρίστηκαν το περιστατικό στο οποίο η Ερώτηση αναφέρεται.
 8. Στο τέλος της Απάντησής σας υπάρχουν οι βιβλιογραφικές αναφορές στις οποίες η Απάντηση στηρίζεται.
 9. Στην Απάντησή σας αναφέρεται πως το ζώο στο οποίο η Ερώτηση αναφέρεται πρέπει να εξεταστεί κλινικά από κτηνίατρο.
 10. Στην Απάντησή σας δεν θα υπάρχουν διαγνώσεις και δεν θα περιγράφονται θεραπείες για συγκεκριμένα περιστατικά.
 11. Το ύφος της Απάντησής σας δεν είναι κατηγορηματικό και αφήνει περιθώρια και για άλλα είδη επιστημονικής προσέγγισης.
 12. Στις Απαντήσεις σας δεν υπάρχει άμεση ή έμμεση διαφήμιση σε προϊόντα ή υπηρεσίες.

Σας παρακαλούμε, όταν συνάσσετε μία Απάντηση να έχετε υπόψιν πως ο ερωτώντας μπορεί να έχει ήδη επισκεφθεί τον κτηνίατρό του ή να τον έχει συμβουλευτεί τηλεφωνικά. Αποφύγετε κατηγορηματικές απαντήσεις οι οποίες μπορεί να εκθέσουν τρίτα άτομα και δε συνάδουν με τους κανόνες των ιατρικών επιστημών. Ο χώρος των Ερωτήσεων και των Απαντήσεων έχει ως σκοπό να φέρει το ευρύ κοινό περισσότερο κοντά στην κτηνιατρική επιστήμη και άρα και στον κτηνίατρο. Κάθε Απάντηση που ξεφεύγει από αυτό το πλαίσιο δε θα γίνεται αποδεκτή από το διαχειριστή του συστήματος.

Ανάρτηση αγγελιών “Χάθηκε”, “Βρέθηκε”, “Χαρίζεται”

Η ανάρτηση αγγελιών γίνεται με την ευθύνη του ατόμου που τις αναρτά. Προς δική σας βοήθεια σας γνωστοποιούμε πως σύμφωνα με τον Ν. 4039/2012, ΦΕΚ Α 15/02.02.2012, Αρ. 5, Παρ. 7  “απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών για ζώα συντροφιάς προς πώληση, υιοθεσία ή δωρεάν παραχώρηση σε έντυπα, φυλλάδια, τοιχοκολλήσεις ή σε ιστοσελίδες, αν δεν αναφέρεται ο αριθμός της ηλεκτρονικής σήμανσης τους.” Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των αγγελιών αλλά διατηρεί το διακαίωμα να αφαιρεί αναρτήσεις που είναι παράνομες ή δεν συμβαδίζουν με τα χρηστά ήθη.

Δημιουργία λογαριασμού και ασφάλεια

Έχετε την ευθύνη να προφυλάσσετε τον κωδικό εισόδου στις υπηρεσίες μας και συμφωνείτε να μην τον γνωστοποιείτε σε τρίτους. Είστε υπεύθυνοι για κάθε δραστηριότητα του λογαριασμού σας ακόμη και αν δεν την εξουσιοδοτήσατε εσείς. Πρέπει να μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης από εσάς δραστηριότητας στο λογαριασμό σας.

Δεσμεύεστε πως:

 1. Δε θα παρέχετε ψευδείς πληροφορίες τόσο για τη δημιουργία του λογαριασμού σας όσο και στις μεταξύ μας επικοινωνίες.
 2. Δε θα δημιουργήσετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς με το ίδιο προφίλ.
 3. Αν απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας, δε θα δημιουργήσετε άλλον χωρίς την έγγραφη άδειά μας.
 4. Δε θα δημιουργήσετε λογαριασμό σαν κτηνίατρος εάν δε διαθέτετε άδεια άσκησης επαγγέλματος.
 5. Δε θα καταχωρίσετε τον εαυτό σας σε κατηγορία κτηνιάτρων χωρίς να πληρούνται οι αντίστοιχες προϋποθέσεις.
 6. Θα ανανεώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας κάθε φορά που αλλάζουν.
 7. Δε θα παραχωρήσετε το λογαριασμό σας σε άλλο πρόσωπο πριν λάβετε έγγραφη άδεια από εμάς.

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό στον κτηνιατρικό κατάλογο τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το βιογραφικό σας, οι φωτογραφίες σας και όλα τα άλλα στοιχεία του προφίλ σας δημοσιοποιούνται αυτόματα στον κατάλογο των κτηνιάτρων.

Εάν δημιουργήσετε προφίλ κτηνιατρείου χωρίς να είστε ο νόμιμος εκπρόσωπος του συγκεκριμένου ιατρείου αναλαμβάνετε τη νομική ευθύνη για την πράξη σας αυτή. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας δηλώνετε πως θα αναλάβετε προσωπικά κάθε είδους ζημίας του συγκεκριμένου ιατρείου και της εταιρείας που τυχόν θα κριθεί πως προέκυψε από την πράξη σας στα ελληνικά, κυπριακά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια και αναγνωρίζετε πως η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για αυτή σας την πράξη.

Έλεγχος ορθότητας στοιχείων δημόσιου profil

Δεν φέρουμε ευθύνη για τα προσωπικά στοιχεία, τα προσόντα και τις υπηρεσίες που οι χρήστες δηλώνουν στο δημόσιο profil τους. Δεν έχουμε την υποχρέωση να ελέγξουμε τα προσωπικά στοιχεία, τους τίτλους σπουδών και μεταπτυχιακών και βεβαιώσεις απόκτησης μετεκπαίδευσης ή εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι χρήστες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη των στοιχείων που δηλώνουν.

Παρόλα αυτά, υπό ορισμένες συνθήκες, θα πάρουμε μέτρα προστασίας των χρηστών μας από ψευδή δήλωση στοιχείων: Σε περίπτωση καταγγελιών από άλλους χρήστες σχετικά με την ορθότητα των στοιχείων του δημόσιου profil σας σαν κτηνίατρος, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των δικαιολογητικών που θα ζητηθούν, διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε τη λειτουργία του λογαριασμού σας μέχρι να αποδείξετε την ορθότητα των στοιχείων σας χωρίς να έχουμε απέναντί σας καμία οικονομική ή άλλου είδους υποχρέωση.

Διακοπή υπηρεσιών

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος , δικαιούμαστε να προβούμε σε μονομερή οριστική διακοπή της παροχής του συνόλου των υπηρεσιών σας σε περίπτωση που: (i) Γίνεται χρήση των υπηρεσιών μας για κακόβουλους ή παράνομους σκοπούς, (ii) Έχει διαπιστωθεί απάτη, (iii) Παραβιάζονται όροι του παρόντος, (iv) Αναρτάτε προσβλητικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο που αντίκειται στα  χρηστά ήθη.

 

Όροι χρήσης από 15/5/2014 μέχρι 10/7/2014

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το Vetmenow. Οι παρακάτω όροι καθορίζουν την πρόσβαση στις εφαρμογές μας και τη λειτουργία αυτών. Για αυτό, σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Με τη χρήση των εφαρμογών μας δεσμεύεστε σε αυτούς τους όρους. Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας για λογαριασμό κάποιου άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου, δεσμεύετε το φυσικό ή νομικό πρόσωπο σε αυτούς τους όρους με την προϋπόθεση πως έχετε την εξουσιοδότηση να το πράξετε.

H εταιρεία με επωνυμία Treatit Limited και διεύθυνση Ομήρου 10, Τ.Κ. 3095, Λεμεσός, Κύπρος και με φορολογική ταυτότητα T.I.C. 12318877J είναι ιδιοκτήτρια των παραπάνω εφαρμογών και από εδώ και στο εξής θα υποδηλώνεται με τον όρο «εμείς» ενώ με τον όρο «εσείς» θα υποδηλώνεστε εσείς, ως χρήστης των υπηρεσιών μας ή το φυσικό ή νομικό πρόσωπο για λογαριασμό του οποίου λειτουργείτε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας μόνο σε αρμονία με τους όρους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας μόνο εάν είστε σε θέση να συνάψετε συμφωνία μαζί μας.

Οι υπηρεσίες μας μπορεί να αλλάζουν με το χρόνο. Μπορούμε να σταματήσουμε, να διακόψουμε προσωρινά ή να μετατρέψουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Επίσης μπορούμε να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε τμήμα των υπηρεσιών μας σύμφωνα με την κρίση μας.

Τα δεδομένα σας και η μυστικότητά τους

Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, αποθηκεύετε στους διακομιστές μας προσωπικά σας δεδομένα τα οποία εσείς με δική σας ευθύνη δημοσιοποιείτε στον επαγγελματικό κατάλογο. Τα δεδομένα αυτά ως δημόσια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα δεδομένα που εισάγετε στις εφαρμογές μας καθώς και για την κοινοποίηση των δεδομένων σε άλλους χρήστες ή μη των εφαρμογών μας. Δε φέρουμε ευθύνη για τη χρήση των δεδομένων από τους χρήστες των εφαρμογών.

Δεν έχουμε την υποχρέωση να ελέγχουμε τα δεδομένα που εισάγετε στην εφαρμογή Vetmenow αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρούμε προσβλητικό προς το κοινό περιεχόμενο ή περιεχόμενο το οποίο σύμφωνα με την κρίση μας δε συνάδει με τα χρηστά ήθη.

Σε περίπτωση βλάβης, θα αποκατασταθούν  τα δεδομένα του τελευταίου backup που διενεργήθηκε από εμάς. Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να παρουσιαστούν στοιχεία του λογαριασμού σας τα οποία είχατε διαγράψει καθώς αυτά δε διαγράφονται αυτόματα από τα αντίγραφα ασφαλείας (βλ. πρόσβαση και ενημέρωση των προσωπικών σας δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου). Οι τεχνικές βλάβες μπορεί να οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα του data center (τις υπηρεσίες του οποίου υπενοικιάζουμε), του δικτύου του internet, σε κακόβουλες ενέργειες από τρίτους, σε προβλήματα των ίδιων μας των εφαρμογών κ.α. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας κατανοείτε πως αυτά τα προβλήματα είναι αναμενόμενα αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν.

Εγγυήσεις και δηλώσεις αποποίησης

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας ένα εμπορικά εύλογο επίπεδο δυνατοτήτων και προσοχής και ελπίζουμε πως θα απολαύσετε τη χρήση τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν μπορούμε να υποσχεθούμε σχετικά με τις Υπηρεσίες μας.

Σε περίπτωση τεχνικής βλάβης, η Treatit Ltd. δε δεσμεύεται για τη χρονική διάρκεια αποκατάστασής της αλλά θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι υπηρεσίες της να είναι άμεσα διαθέσιμες σε εσάς.

Εκτός εάν ορίζεται ρητά στους παρόντες όρους, ούτε η Treatit Ltd ούτε οι προμηθευτές ή οι διανομείς της δεσμεύονται σχετικά με τις υπηρεσίες. Για παράδειγμα, δεν δεσμευόμαστε σχετικά με το περιεχόμενο στις υπηρεσίες, τη λειτουργία των υπηρεσιών, την αξιοπιστία τους, τη διαθεσιμότητά τους ή τη δυνατότητα ικανοποίησης των αναγκών σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας «ως έχουν». Στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, αποκλείουμε όλες τις εγγυήσεις.

Ευθύνη για τις Υπηρεσίες μας

Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για τη μη ορθή διαχείριση των δεδομένων σας παρά μόνο αν αυτή έγινε από την ίδια την εταιρεία ή από τρίτους οι οποίοι λειτουργούσαν για λογαριασμό της. Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για ενδεχόμενη κακόβουλη επίθεση εναντίον των εφαρμογών της και για τη χρήση των δεδομένων από τρίτους που τα έλαβαν στην κατοχή τους χωρίς την έγκριση της.

Όταν επιτρέπεται από τη νομοθεσία, η Treatit Ltd, οι προμηθευτές και διανομείς της δεν ευθύνονται για απολεσθέντα κέρδη, έσοδα ή δεδομένα, οικονομικές απώλειες ή έμμεσες, ειδικές, αποθετικές, υποδειγματικές ή ποινικές ζημιές.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η Treatit Ltd, οι προμηθευτές και οι διανομείς της δεν ευθύνονται για τυχόν απώλεια ή ζημιά που δεν είναι ευλόγως προβλεπόμενη.

Δημοσιοποίηση επιστημονικών και άλλων άρθρων

Οι χρήστες των εφαρμογών είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούν δημόσια. Σας παρακαλούμε μην αναρτάτε άρθρα εάν δεν ανήκουν σε εσάς και δεν έχετε την έγκριση να το κάνετε από τον ιδιοκτήτη τους.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα άρθρα που οι χρήστες αναρτούν αλλά έχουμε το δικαίωμα να αφαιρούμε άρθρα τα οποία σύμφωνα με την κρίση μας είναι προσβλητικά ή τα οποία περιέχουν επιστημονικώς μη έγκυρα στοιχεία, όταν αυτά υποπέσουν στην αντίληψή μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρούμε άρθρα τα οποία σύμφωνα με την κρίση μας δεν έχουν σχέση με τα αντικείμενα των εφαρμογών μας ή δε συνάδουν με τα χρηστά ήθη. Αντικείμενα προσφερόμενα προς αρθρογραφία είναι η υγεία των ζώων και η δημόσια υγεία.

Δημοσιοποίηση Απαντήσεων σε Ερωτήσεις επισκεπτών ή άλλων χρηστών Μπορείτε να απαντάτε σε Ερωτήσεις που αναρτώνται στην ιστοσελίδα αλλά οι Απαντήσεις σας θα εγκρίνονται και άρα θα δημοσιοποιούνται από εμάς μόνο αν τηρούνται οι παρακάτω όροι:

 1. Θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει δημόσιο προφίλ κτηνιάτρου ή κτηνιατρείου στο Vetmenow. Στο προφίλ θα πρέπει να φαίνεται το Ονοματεπώνυμό σας καθώς στοιχεία επικοινωνίας όπως τηλέφωνο και email. Αν έχετε κάνει απλώς registration χωρίς να διαθέτετε δημόσιο προφίλ, οι Απαντήσεις σας δε θα γίνονται αποδεκτές. Αυτό γίνεται γιατί θα πρέπει να ελέγχουμε αν πραγματικά ο χρήστης που αναρτά μία Απάντηση είναι κτηνίατρος.
 2. Οι Απαντήσεις, σύμφωνα με την κρίση μας, συνάδουν με τα χρηστά ήθη.
 3. Οι Απαντήσεις σας δεν αναφέρονται προσωπικά σε τρίτα πρόσωπα εκτός από τον ερωτώντα και εσάς.
 4. Οι Απαντήσεις σας δεν εγείρουν προσωπικές διαφορές με τον ερωτώντα ή τρίτα πρόσωπα.
 5. Οι Απαντήσεις σας δεν προσβάλλουν τον ερωτώντα ή τρίτα πρόσωπα. Για αυτό το λόγο δεν επιτρέπεται η συγγραφή λέξεων με κεφαλαία γράμματα. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε γραφή με bold.
 6. Στις Απαντήσεις σας δε δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα τρίτων.
 7. Οι Απαντήσεις σας δεν φέρνουν σε δύσκολη θέση άλλους κτηνιάτρους οι οποίοι χειρίστηκαν το περιστατικό στο οποίο η Ερώτηση αναφέρεται.
 8. Στο τέλος της Απάντησής σας υπάρχουν οι βιβλιογραφικές αναφορές στις οποίες η Απάντηση στηρίζεται.
 9. Στην Απάντησή σας αναφέρεται πως το ζώο στο οποίο η Ερώτηση αναφέρεται πρέπει να εξεταστεί κλινικά από κτηνίατρο.
 10. Στην Απάντησή σας δεν θα υπάρχουν διαγνώσεις και δεν θα περιγράφονται θεραπείες για συγκεκριμένα περιστατικά.
 11. Το ύφος της Απάντησής σας δεν είναι κατηγορηματικό και αφήνει περιθώρια και για άλλα είδη επιστημονικής προσέγγισης.
 12. Στις Απαντήσεις σας δεν υπάρχει άμεση ή έμμεση διαφήμιση σε προϊόντα ή υπηρεσίες.

Σας παρακαλούμε, όταν συνάσσετε μία Απάντηση να έχετε υπόψιν πως ο ερωτώντας μπορεί να έχει ήδη επισκεφθεί τον κτηνίατρό του ή να τον έχει συμβουλευτεί τηλεφωνικά. Αποφύγετε κατηγορηματικές απαντήσεις οι οποίες μπορεί να εκθέσουν τρίτα άτομα και δε συνάδουν με τους κανόνες των ιατρικών επιστημών. Ο χώρος των Ερωτήσεων και των Απαντήσεων έχει ως σκοπό να φέρει το ευρύ κοινό περισσότερο κοντά στην κτηνιατρική επιστήμη και άρα και στον κτηνίατρο. Κάθε Απάντηση που ξεφεύγει από αυτό το πλαίσιο δε θα γίνεται αποδεκτή από το διαχειριστή του συστήματος.

Δημιουργία λογαριασμού και ασφάλεια

Έχετε την ευθύνη να προφυλάσσετε τον κωδικό εισόδου στις υπηρεσίες μας και συμφωνείτε να μην τον γνωστοποιείτε σε τρίτους. Είστε υπεύθυνοι για κάθε δραστηριότητα του λογαριασμού σας ακόμη και αν δεν την εξουσιοδοτήσατε εσείς. Πρέπει να μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης από εσάς δραστηριότητας στο λογαριασμό σας.

Δεσμεύεστε πως:

 1. Δε θα παρέχετε ψευδείς πληροφορίες τόσο για τη δημιουργία του λογαριασμού σας όσο και στις μεταξύ μας επικοινωνίες.
 2. Δε θα δημιουργήσετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς με το ίδιο προφίλ.
 3. Αν απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας, δε θα δημιουργήσετε άλλον χωρίς την έγγραφη άδειά μας.
 4. Δε θα δημιουργήσετε λογαριασμό σαν κτηνίατρος εάν δε διαθέτετε άδεια άσκησης επαγγέλματος.
 5. Δε θα καταχωρίσετε τον εαυτό σας σε κατηγορία κτηνιάτρων χωρίς να πληρούνται οι αντίστοιχες προϋποθέσεις.
 6. Θα ανανεώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας κάθε φορά που αλλάζουν.
 7. Δε θα παραχωρήσετε το λογαριασμό σας σε άλλο πρόσωπο πριν λάβετε έγγραφη άδεια από εμάς.

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό στον κτηνιατρικό κατάλογο τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το βιογραφικό σας, οι φωτογραφίες σας και όλα τα άλλα στοιχεία του προφίλ σας δημοσιοποιούνται αυτόματα στον κατάλογο των κτηνιάτρων.

Εάν δημιουργήσετε προφίλ κτηνιατρείου χωρίς να είστε ο νόμιμος εκπρόσωπος του συγκεκριμένου ιατρείου αναλαμβάνετε τη νομική ευθύνη για την πράξη σας αυτή. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας δηλώνετε πως θα αναλάβετε προσωπικά κάθε είδους ζημίας του συγκεκριμένου ιατρείου και της εταιρείας που τυχόν θα κριθεί πως προέκυψε από την πράξη σας στα ελληνικά, κυπριακά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια και αναγνωρίζετε πως η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για αυτή σας την πράξη.

Έλεγχος ορθότητας στοιχείων δημόσιου profil

Δεν φέρουμε ευθύνη για τα προσωπικά στοιχεία, τα προσόντα και τις υπηρεσίες που οι χρήστες δηλώνουν στο δημόσιο profil τους. Δεν έχουμε την υποχρέωση να ελέγξουμε τα προσωπικά στοιχεία, τους τίτλους σπουδών και μεταπτυχιακών και βεβαιώσεις απόκτησης μετεκπαίδευσης ή εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι χρήστες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη των στοιχείων που δηλώνουν.

Παρόλα αυτά, υπό ορισμένες συνθήκες, θα πάρουμε μέτρα προστασίας των χρηστών μας από ψευδή δήλωση στοιχείων: Σε περίπτωση καταγγελιών από άλλους χρήστες σχετικά με την ορθότητα των στοιχείων του δημόσιου profil σας σαν κτηνίατρος, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των δικαιολογητικών που θα ζητηθούν, διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε τη λειτουργία του λογαριασμού σας μέχρι να αποδείξετε την ορθότητα των στοιχείων σας χωρίς να έχουμε απέναντί σας καμία οικονομική ή άλλου είδους υποχρέωση.

Διακοπή υπηρεσιών

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος , δικαιούμαστε να προβούμε σε μονομερή οριστική διακοπή της παροχής του συνόλου των υπηρεσιών σας σε περίπτωση που: (i) Γίνεται χρήση των υπηρεσιών μας για κακόβουλους ή παράνομους σκοπούς, (ii) Έχει διαπιστωθεί απάτη, (iii) Παραβιάζονται όροι του παρόντος, (iv) Αναρτάτε προσβλητικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο που αντίκειται στα  χρηστά ήθη.

Τέλος όρων χρήσης και λειτουργία υπηρεσιών Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το παρόν συμφωνητικό, σας παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.   Treatit LTD 10 Omirou street, 3095, Limassol, Cyprus CY: +357 25 030560 GR: +30 211 8008189 e-mail: info@treatit.orginfo@vetmenow.org T.I.C.12318877J

————————————————————————————–

Αρχικοί Όροι χρήσης και λειτουργίας του επαγγελματικού καταλόγου

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το Vetmenow. Οι παρακάτω όροι καθορίζουν την πρόσβαση στις εφαρμογές μας και τη λειτουργία αυτών. Για αυτό, σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Με τη χρήση των εφαρμογών μας δεσμεύεστε σε αυτούς τους όρους. Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας για λογαριασμό κάποιου άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου, δεσμεύετε το φυσικό ή νομικό πρόσωπο σε αυτούς τους όρους με την προϋπόθεση πως έχετε την εξουσιοδότηση να το πράξετε.

Hεταιρεία με επωνυμία TreatitLimited και διεύθυνση Ομήρου 10, Τ.Κ. 3095, Λεμεσός, Κύπρος και με φορολογική ταυτότητα T.I.C.12318877J είναι ιδιοκτήτρια των παραπάνω εφαρμογών και από εδώ και στο εξής θα υποδηλώνεται με τον όρο «εμείς» ενώ με τον όρο «εσείς» θα υποδηλώνεστε εσείς, ως χρήστης των υπηρεσιών μας ή το φυσικό ή νομικό πρόσωπο για λογαριασμό του οποίου λειτουργείτε.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας μόνο σε αρμονία με τους όρους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας μόνο εάν είστε σε θέση να συνάψετε συμφωνία μαζί μας.

Οι υπηρεσίες μας μπορεί να αλλάζουν με το χρόνο. Μπορούμε να σταματήσουμε, να διακόψουμε προσωρινά ή να μετατρέψουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Επίσης μπορούμε να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε τμήμα των υπηρεσιών μας σύμφωνα με την κρίση μας.

Τα δεδομένα σας και η μυστικότητά τους

Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, αποθηκεύετε στους διακομιστές μας προσωπικά σας δεδομένα τα οποία εσείς με δική σας ευθύνη δημοσιοποιείτε στον επαγγελματικό κατάλογο. Τα δεδομένα αυτά ως δημόσια μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα δεδομένα που εισάγετε στις εφαρμογές μας καθώς και για την κοινοποίηση των δεδομένων σε άλλους χρήστες ή μη των εφαρμογών μας. Δε φέρουμε ευθύνη για τη χρήση των δεδομένων από τους χρήστες των εφαρμογών.

Δεν έχουμε την υποχρέωση να ελέγχουμε τα δεδομένα που εισάγετε στην εφαρμογή Vetmenow αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρούμε προσβλητικό προς το κοινό περιεχόμενο ή περιεχόμενο το οποίο σύμφωνα με την κρίση μας δε συνάδει με τα χρηστά ήθη.

Σε περίπτωση βλάβης, θα αποκατασταθούν  τα δεδομένα του τελευταίου backupπου διενεργήθηκε από εμάς. Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να παρουσιαστούν στοιχεία του λογαριασμού σας τα οποία είχατε διαγράψει καθώς αυτά δε διαγράφονται αυτόματα από τα αντίγραφα ασφαλείας (βλ. πρόσβαση και ενημέρωση των προσωπικών σας δεδομένων στην Πολιτική Απορρήτου). Οι τεχνικές βλάβες μπορεί να οφείλονται σε τεχνικά προβλήματα του datacenter(τις υπηρεσίες του οποίου υπενοικιάζουμε), του δικτύου του internet, σε κακόβουλες ενέργειες από τρίτους, σε προβλήματα των ίδιων μας των εφαρμογών κ.α. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας κατανοείτε πως αυτά τα προβλήματα είναι αναμενόμενα αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν.

Εγγυήσεις και δηλώσεις αποποίησης

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας ένα εμπορικά εύλογο επίπεδο δυνατοτήτων και προσοχής και ελπίζουμε πως θα απολαύσετε τη χρήση τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν μπορούμε να υποσχεθούμε σχετικά με τις Υπηρεσίες μας.

Σε περίπτωση τεχνικής βλάβης, η TreatitLtd. δε δεσμεύεται για τη χρονική διάρκεια αποκατάστασής της αλλά θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι υπηρεσίες της να είναι άμεσα διαθέσιμες σε εσάς.

Εκτός εάν ορίζεται ρητά στους παρόντες όρους, ούτε η TreatitLtd ούτε οι προμηθευτές ή οι διανομείς της δεσμεύονται σχετικά με τις υπηρεσίες. Για παράδειγμα, δεν δεσμευόμαστε σχετικά με το περιεχόμενο στις υπηρεσίες, τη λειτουργία των υπηρεσιών, την αξιοπιστία τους, τη διαθεσιμότητά τους ή τη δυνατότητα ικανοποίησης των αναγκών σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας «ως έχουν». Στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, αποκλείουμε όλες τις εγγυήσεις.

Ευθύνη για τις Υπηρεσίες μας

Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για τη μη ορθή διαχείριση των δεδομένων σας παρά μόνο αν αυτή έγινε από την ίδια την εταιρεία ή από τρίτους οι οποίοι λειτουργούσαν για λογαριασμό της. Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για ενδεχόμενη κακόβουλη επίθεση εναντίον των εφαρμογών της και για τη χρήση των δεδομένων από τρίτους που τα έλαβαν στην κατοχή τους χωρίς την έγκριση της.

Όταν επιτρέπεται από τη νομοθεσία, η TreatitLtd, οι προμηθευτές και διανομείς της δεν ευθύνονται για απολεσθέντα κέρδη, έσοδα ή δεδομένα, οικονομικές απώλειες ή έμμεσες, ειδικές, αποθετικές, υποδειγματικές ή ποινικές ζημιές.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η TreatitLtd, οι προμηθευτές και οι διανομείς της δεν ευθύνονται για τυχόν απώλεια ή ζημιά που δεν είναι ευλόγως προβλεπόμενη.

Δημοσιοποίηση επιστημονικών και άλλων άρθρων

Οι χρήστες των εφαρμογών είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούν δημόσια. Σας παρακαλούμε μην αναρτάτε άρθρα εάν δεν ανήκουν σε εσάς και δεν έχετε την έγκριση να το κάνετε από τον ιδιοκτήτη τους.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγχουμε τα άρθρα που οι χρήστες αναρτούν αλλά έχουμε το δικαίωμα να αφαιρούμε άρθρα τα οποία σύμφωνα με την κρίση μας είναι προσβλητικά ή τα οποία περιέχουν επιστημονικώς μη έγκυρα στοιχεία, όταν αυτά υποπέσουν στην αντίληψή μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρούμε άρθρα τα οποία σύμφωνα με την κρίση μας δεν έχουν σχέση με τα αντικείμενα των εφαρμογών μας ή δε συνάδουν με τα χρηστά ήθη. Αντικείμενα προσφερόμενα προς αρθρογραφία είναι η υγεία των ζώων και η δημόσια υγεία.

Δημιουργία λογαριασμού και ασφάλεια

Έχετε την ευθύνη να προφυλάσσετε τον κωδικό εισόδου στις υπηρεσίες μας και συμφωνείτε να μην τον γνωστοποιείτε σε τρίτους. Είστε υπεύθυνοι για κάθε δραστηριότητα του λογαριασμού σας ακόμη και αν δεν την εξουσιοδοτήσατε εσείς. Πρέπει να μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης από εσάς δραστηριότητας στο λογαριασμό σας.

Δεσμεύεστε πως:

 1. Δε θα παρέχετε ψευδείς πληροφορίες τόσο για τη δημιουργία του λογαριασμού σας όσο και στις μεταξύ μας επικοινωνίες.
 2. Δε θα δημιουργήσετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς με το ίδιο προφίλ.
 3. Αν απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας, δε θα δημιουργήσετε άλλον χωρίς την έγγραφη άδειά μας.
 4. Δε θα δημιουργήσετε λογαριασμό σαν κτηνίατρος εάν δε διαθέτετε άδεια άσκησης επαγγέλματος.
 5. Δε θα καταχωρίσετε τον εαυτό σας σε κατηγορία κτηνιάτρων χωρίς να πληρούνται οι αντίστοιχες προϋποθέσεις.
 6. Θα ανανεώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας κάθε φορά που αλλάζουν.
 7. Δε θα παραχωρήσετε το λογαριασμό σας σε άλλο πρόσωπο πριν λάβετε έγγραφη άδεια από εμάς.

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό στον κτηνιατρικό κατάλογο τα στοιχεία επικοινωνίας σας, το βιογραφικό σας, οι φωτογραφίες σας και όλα τα άλλα στοιχεία του προφίλ σας δημοσιοποιούνται αυτόματα στον κατάλογο των κτηνιάτρων.

Εάν δημιουργήσετε προφίλ κτηνιατρείου χωρίς να είστε ο νόμιμος εκπρόσωπος του συγκεκριμένου ιατρείου αναλαμβάνετε τη νομική ευθύνη για την πράξη σας αυτή. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας δηλώνετε πως θα αναλάβετε προσωπικά κάθε είδους ζημίας του συγκεκριμένου ιατρείου και της εταιρείας που τυχόν θα κριθεί πως προέκυψε από την πράξη σας στα ελληνικά, κυπριακά ή ευρωπαϊκά δικαστήρια και αναγνωρίζετε πως η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για αυτή σας την πράξη.

Έλεγχος ορθότητας στοιχείων δημόσιου profil

Δεν φέρουμε ευθύνη για τα προσωπικά στοιχεία, τα προσόντα και τις υπηρεσίες που οι χρήστες δηλώνουν στο δημόσιο profilτους. Δεν έχουμε την υποχρέωση να ελέγξουμε τα προσωπικά στοιχεία, τους τίτλους σπουδών και μεταπτυχιακών και βεβαιώσεις απόκτησης μετεκπαίδευσης ή εξειδικευμένης εμπειρίας. Οι χρήστες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη των στοιχείων που δηλώνουν.

Παρόλα αυτά, υπό ορισμένες συνθήκες, θα πάρουμε μέτρα προστασίας των χρηστών μας από ψευδή δήλωση στοιχείων: Σε περίπτωση καταγγελιών από άλλους χρήστες σχετικά με την ορθότητα των στοιχείων του δημόσιου profilσας σαν κτηνίατρος, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των δικαιολογητικών που θα ζητηθούν, διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε τη λειτουργία του λογαριασμού σας μέχρι να αποδείξετε την ορθότητα των στοιχείων σας χωρίς να έχουμε απέναντί σας καμία οικονομική ή άλλου είδους υποχρέωση.

Διακοπή υπηρεσιών

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος , δικαιούμαστε να προβούμε σε μονομερή οριστική διακοπή της παροχής του συνόλου των υπηρεσιών σας σε περίπτωση που: (i) Γίνεται χρήση των υπηρεσιών μας για κακόβουλους ή παράνομους σκοπούς, (ii) Έχει διαπιστωθεί απάτη, (iii) Παραβιάζονται όροι του παρόντος, (iv) Αναρτάτε προσβλητικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο που αντίκειται στα  χρηστά ήθη.

Τέλος όρων χρήσης και λειτουργία υπηρεσιών

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το παρόν συμφωνητικό, σας παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Treatit LTD

10 Omirou street, 3095, Limassol, Cyprus

CY: +357 25 030560

GR: +30 211 8008189

e-mail: info@treatit.orginfo@vetmenow.org

T.I.C.12318877J

comments powered by Disqus